Meine Merkliste
my.chemie.de  
Login  

5 Aktuelle Fachpublikationen zum Thema Lebensmittelsicherheit

rss

Sie können Ihre Recherche weiter verfeinern. Wählen Sie aus dem linken Bereich passende Suchfilter aus, um Ihre Ergebnisse gezielt einzugrenzen.

Sensors, Vol. 18, Pages 1708: Differentiation of Apple Varieties and Investigation of Organic Status Using Portable Visible Range Reflectance Spectroscopy

25.05.2018 | Vincent, Jordan ; Wang, Hui ; Nibouche, Omar ; Maguire, Paul, Sensors, 2018

Sensors, Vol. 18, Pages 1708: Differentiation of Apple Varieties and Investigation of Organic Status Using Portable Visible Range Reflectance Spectroscopy Sensors doi: 10.3390/s18061708 Authors: Jordan Vincent Hui Wang Omar Nibouche Paul Maguire Food fraud, the sale of goods ...

mehr

XRF to support food traceability studies: Classification of Sri Lankan tea based on their region of origin

17.02.2017 | Dulanjalee Rajapaksha, Vajira Waduge, Roman Padilla‐Alvarez, Maheshika Kalpage, R. M. N. P. Rathnayake, Alessandro M ..., X-Ray Spectrometry, 2017

Food fraud is a concern for the producers of high‐quality food products as it causes brand damage and loss of profit. Tea (Camellia sinensis L.) is one of the major agricultural products of Sri Lanka and accounts for more than 300 million of kilograms per year, roughly 2% of the national GDP. ...

mehr

Deutscher Lebensmittelchemikertag 2016 in Freising‐Weihenstephan

01.02.2017 | Lebensmittelchemie, 2017

Abstract 500 Jahre Reinheitsgebot — Untersuchung von Bier mittels Kernspinresonanzspektroskopie (NMR)/Bildung und Metabolisierung von Maillard‐ Reaktionsprodukten im Brauprozess/Entwicklung von Lipasen aus Speisepilzen für den Einsatz in der Käseindustrie/Einsatz von Peptidasen zur Herstellung ...

mehr

Determination of the Geographical Origin of All Commercial Hake Species by Stable Isotope Ratio (SIR) Analysis

30.01.2017 | Mónica Carrera; José M. Gallardo, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2017

The determination of the geographical origin of food products is relevant to comply with the legal regulations of traceability, to avoid food fraud, and to guarantee food quality and safety to the consumers. For these reasons, stable isotope ratio (SIR) analysis using an isotope ratio mass ...

mehr

Stockmeyer‐Wissenschaftspreis 2014

15.12.2014 | Lebensmittelchemie, 2014

Abstract Rehe als Überträger von EHEC — Genauere Rückstandsanalysen — Zwei erste Preise mit zusammen 10.000 Euro für Arbeiten zur Verbesserung der Lebensmittelsicherheit

mehr

Seite 1 von 1
Suche per e-Mail abonnieren

Sie erhalten passend zu Ihrer Suche die neusten Suchergebnisse per E-Mail. Dieser Service ist für Sie kostenlos und kann jederzeit abbestellt werden.

Ihr Bowser ist nicht aktuell. Microsoft Internet Explorer 6.0 unterstützt einige Funktionen auf Chemie.DE nicht.